به گزارش قدس آنلاین، در مطالعات قبلی تخم مرغ به عنوان عامل اصلی کلسترول بالا و بیماری قلبی-عروقی معرفی میشد اما اسناد علمی کمی در مورد این ادعا وجود دارد. در بررسیهای جدید عنوان میشود که مصرف تخم مرغ حتی میتواند به کاهش ریسک بروز سکته هم کمک کند.
محققان ۷ مطالعه مشابه در مورد تاثیرات مصرف تخم مرغ را بر سلامت قلب-عروق بررسی کردند. آنها در این بررسیها، به رابطه مشخصی بین بیماری قلبی عروق کرونر یا بیماری قلبی-عروقی ناشی از خوردن منظم تخم مرغ دست نیافتند. اما آنها به این نتیجه رسیدند که خوردن روزی یک تخم مرغ با کاهش ۱۲ درصدی ریسک سکته مرتبط است.
دکتر دومینیک الکساندر، سرپرست تیم تحقیق از موسسه EpidStat میشیگان، درباره این فایده تخم مرغ این گونه توضیح میدهد: «تخم مرغ دارای خواص تغذیهای مثبت بسیاری، از جمله آنتی اکسیدان، است که در کاهش فشار اکسایشی و التهاب نقش دارد. همچنین این ماده خوراکی منبع غنی پروتئین بوده که با کاهش فشارخونمرتبط است. »
الکساندر در ادامه عنوان میکند: «با این حال تحقیقات بیشتری برای بررسی این خاصیت تخم مرغ نیاز است. »
محققان معتقدند مصرف همزمان تخم مرغ با ترکیب سالم سبزیجات موجب افزایش توانایی بدن در جذب سایر آنتی اکسیدانها همچون کاروتنوئیدها میشود.
منبع:همشهری آنلاین
نظر شما